Suomeksi

Tietoa meistä

Mikä on Spoon?

Spoon Finland tarjoaa strategia- ja konsultointipalveluja, jotka kattavat markkinoinnin, brändäyksen, yhteiskunnallisen vaikuttamisen, sisällöt ja sosiaalisen median strategiat sekä sisällöntuotannon ja -jakelun. Olemme erikoistuneet B2B-tarinankerrontaan ja työskentelemme myös B2C-asiakkaiden kanssa.

Tiimimme journalistit ja muut luovat jäsenet tulevat useista eri maista: Suomesta, Intiasta, Iso-Britanniasta, Yhdysvalloista, Venäjältä ja Karibialta. Tuomme asiakasviestintään objektiivisuutta ja tosiasioihin perustuvaa tarinankerrontaa.

Spoon on osa Pohjoismaiden palkituinta sisältötoimistoverkostoa. Ensimmäinen Spoon perustettiin Ruotsiin vuonna 1998 ja Suomen toimisto käynnisti toimintansa vuonna 2014. Siitä lähtien olemme työskennelleet monien erilaisten yritysten kanssa. Joukossa on muun muassa suuria yrityksiä, jotka toimivat niin Suomessa, Pohjoismaissa kuin maailmanlaajuisesti. Helsingissä työskentelevää ydintiimiämme tukee globaali sisällöntuottajien ja media-alanasiantuntijoiden verkosto, joka voi auttaa ja tukea asiakkaitamme kaikkialla maailmassa, missä he ikinä toimivatkaan.

Mitä me teemme?

Pääpointtimme on keskittyä kehittämään strategioita, jotka takaavat sen, että asiakkaamme saavuttavat tavoitteensa. Sen jälkeen luomme eri formaatteihin sopivia sisältöjä, levitämme niitä ja mittaamme suorituskykyä selvittääksemme, kuinka viestintää voisi parantaa. Työskentelemme myös sosiaalisen median kampanjoiden parissa ja tuotamme verkkotapahtumia – näin voimme auttaa asiakkaitamme saamaan uusia yleisöjä ja lisäämme tietoisuutta heidän brändistään, tuotteistaan ja palveluistaan.

Me Spoonilla ymmärrämme, että jokainen strategia elää vain pienen hetken ajassa, joka muuttuu jatkuvasti sisäisten ja ulkoisten tekijöiden kehittyessä. Muutokset niin sisäisissä ja ulkoisissa liiketoimintaympäristöissä kuin globaaleissa trendeissä edellyttävät sitä, että strategioita muutetaan ja siihen liittyviä ohjelmia ja kampanjoita päivitetään ajan tasalle. Kutsumme tätä 360 asteen lähestymistavaksi.